Beef en Steak

Churrasco spies

 
 

Alex1975

Pitmaster
Berichten
654
Ik kwam een mooi stukje picanha tegen en had ooit in smokey goodness een mooi recept ermee gezien. Heb de picanha duim dikte gesneden aan plakken en daarvan grote grove blokken gemaakt en die om en om op de spies geregen. Gekruid met chimichurri rub. Daarna de Q opgestookt tot 250°. Met gietijzeren rooster dicht gebrand en daarna indirect doorgegaard tot kern 52°. En smullen maar!!
20210530_142829.jpg

20210530_143011.jpg

20210530_174806.jpg

20210530_175653.jpg

20210530_175802.jpg


20210530_142829.jpg


20210530_143011.jpg


20210530_174806.jpg


20210530_175653.jpg


20210530_175802.jpg
 
6 spiesen gemaakt? 😉
Maar ze zien er goed uit
 
Dat zien er lekkere spiesen uit.
Picanha is altijd lekker.
 
Hier is toch weinig mis mee. Leuke variatie voor een picanha. 😋
 
Die zien er lekker uit hoor.
 
Mooi gedaan zeg. Wil ik morgen ook halen bij de hanos. Goede inspiratie😃
 
Ziet er goed uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan