Beef en Steak

Chuck-roast steak revearsed sear

ErwinvL

Tondelzoeker
Berichten
6
De chuck-roast steak op kamertemperatuur laten komen en bestrooid met zout. Bbq op 120 graden gezet en de steak samen met de zalm gerookt met kersen houtchunks. De steak tot 45 graden kerntemperatuur laten komen en eraf gehaald. Bbq opgestookt en de steak afgegrild tot 52 graden. Daarna laten rusten en met peper bestrooid. Resultaat ziet u hier onder.

Naast de chuck-roast had ik heerlijke babyrack sparerib met Jack Daniels Tennesee honey glaze en warm gerookte zalm. Als bijgerecht mais en gegrilde broccoli asperge.

IMG_20210523_225124.jpg


IMG_20210523_175315.jpg


IMG_20210523_175308.jpg


IMG_20210524_072832.jpg
 
Dat ziet er heen heerlijke BBQ plate uit. Steak heeft een mooi cuisson. Dat moet smullen geweest zijn
 
Dat zou ik ook wel gelust hebben.
 
Zo hee. Dat ziet er geweldig uit
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan