Vandaag een leuk high & fast gerechtje gemaakt met mijn nieuwe Pizzasteen (van de Lidl
)
Het gerecht komt uit Smokey goodness 2, en het hier en daar wat aangepast.
Eerst begon ik met het aanzetten van de chorizo, uien en gamba's(met cajun kruiden) in de gietijzeren pan. (Ook van de Lidl)
Vervolgens de tortilla opbouwen met chorizo, gamba's, uien geraspte chedder kaas, limoen rasp en bladpeterselie. Tortilla erop en goed aandrukken.
Dit ging zo een 3 minuten per kant op de voorverwarmde pizza steen. Dit bleek iets te lang te zijn dus de overige drie quesadilla's heb ik na 2 minuten gedraaid.
Dit hebben we samen gegeten met wat veldsla en een Argentijnse salsa van klein gesneden tomaat, ui, rode paprika, knoflook, witte balsamico azijn, peper, zout en verse oregano.
Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Alleen, hoe maak je de pizza steen schoon
en heeft er iemand toevallig ervaring met een soortgelijke steen voor de WGA. Dit lijkt me een fantastische gerecht voor op de camping deze zomer.
Cheers,
Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk

Het gerecht komt uit Smokey goodness 2, en het hier en daar wat aangepast.
Eerst begon ik met het aanzetten van de chorizo, uien en gamba's(met cajun kruiden) in de gietijzeren pan. (Ook van de Lidl)


Vervolgens de tortilla opbouwen met chorizo, gamba's, uien geraspte chedder kaas, limoen rasp en bladpeterselie. Tortilla erop en goed aandrukken.

Dit ging zo een 3 minuten per kant op de voorverwarmde pizza steen. Dit bleek iets te lang te zijn dus de overige drie quesadilla's heb ik na 2 minuten gedraaid.



Dit hebben we samen gegeten met wat veldsla en een Argentijnse salsa van klein gesneden tomaat, ui, rode paprika, knoflook, witte balsamico azijn, peper, zout en verse oregano.

Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Alleen, hoe maak je de pizza steen schoon

Cheers,
Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk