Patric
Sprokkelaar
- Berichten
- 31
Dit is mijn go-to dinner voor een doordeweekse middag geïnspireerd door een recept van Jord Althuizen.
De marinade is als volgt:
- rasp en sap van één limoen
- verse jalapeño, fijngesnipperd
- teen knoflook, fijngesnipperd
- 3 eetlepels honing
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- versgemalen peper & zout
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 1 tl gemalen komijnpoeder
- verse peterselie
Ik laat de kip +/- 2 uur marineren en dan grill ik de kippendijen boven direct vuur op een verhoogd rooster tot een kerntemperatuur van 75 graden.
De marinade is als volgt:
- rasp en sap van één limoen
- verse jalapeño, fijngesnipperd
- teen knoflook, fijngesnipperd
- 3 eetlepels honing
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- versgemalen peper & zout
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 1 tl gemalen komijnpoeder
- verse peterselie
Ik laat de kip +/- 2 uur marineren en dan grill ik de kippendijen boven direct vuur op een verhoogd rooster tot een kerntemperatuur van 75 graden.