- Berichten
- 561
Vandaaag mocht ik weer koken. Maar het moest gezond !
Gelukkig valt de Chili sin carne (van de bbq) altijd goed in de smaak.
Eerst even de starter aan.
Hup naar binnen parprika en uitjes snijden. Knoflook kneuzen.
En naar buiten, houtskool in de bbq.
Bij gebrek aan gietijzer, uitjes in de braadslee
Even glazig laten worden en de paprika er bij.
Tevens de kruiden erbij, kaneel, komijn , oregano, paprikapoeder en een beetje chilipoeder.
Nu begint het verschrikkelijk lekker te ruiken.... maar moet de paprika gaar worden.
Paar minuutjes later de tomatenblokjes en mais er bij.
Weer wat later nog een blikje ananas
Ik gooi er dan meestal ook een blokje hout bij.... voor de rooksmaak
Bbq dicht en even rustig afwachten. Onder het genot van een flesje bier.
And "Through The Miracle of Time"
Hebben we heerlijke chili!
Dit gaat op een wrap, uit de koekenpan en smullen maar.
Bedankt voor het kijken.
Gelukkig valt de Chili sin carne (van de bbq) altijd goed in de smaak.
Eerst even de starter aan.
Hup naar binnen parprika en uitjes snijden. Knoflook kneuzen.
En naar buiten, houtskool in de bbq.
Bij gebrek aan gietijzer, uitjes in de braadslee
Even glazig laten worden en de paprika er bij.
Tevens de kruiden erbij, kaneel, komijn , oregano, paprikapoeder en een beetje chilipoeder.
Nu begint het verschrikkelijk lekker te ruiken.... maar moet de paprika gaar worden.
Paar minuutjes later de tomatenblokjes en mais er bij.
Weer wat later nog een blikje ananas
Ik gooi er dan meestal ook een blokje hout bij.... voor de rooksmaak
Bbq dicht en even rustig afwachten. Onder het genot van een flesje bier.
And "Through The Miracle of Time"
Hebben we heerlijke chili!
Dit gaat op een wrap, uit de koekenpan en smullen maar.
Bedankt voor het kijken.
Laatst bewerkt: