BasBQ
Beef en Steak

Chili sin carne

 
 

BernhardQ

Pitmaster
Berichten
561
Vandaaag mocht ik weer koken. Maar het moest gezond !

Gelukkig valt de Chili sin carne (van de bbq) altijd goed in de smaak. 😊

Eerst even de starter aan.
1.jpg


Hup naar binnen parprika en uitjes snijden. Knoflook kneuzen.

En naar buiten, houtskool in de bbq.

Bij gebrek aan gietijzer, uitjes in de braadslee
2.jpg


Even glazig laten worden en de paprika er bij.

Tevens de kruiden erbij, kaneel, komijn , oregano, paprikapoeder en een beetje chilipoeder.

3.jpg


Nu begint het verschrikkelijk lekker te ruiken.... maar moet de paprika gaar worden.

Paar minuutjes later de tomatenblokjes en mais er bij.

Weer wat later nog een blikje ananas

Ik gooi er dan meestal ook een blokje hout bij.... voor de rooksmaak

4.jpg

Bbq dicht en even rustig afwachten. Onder het genot van een flesje bier.

And "Through The Miracle of Time"

Hebben we heerlijke chili!
5.jpg


Dit gaat op een wrap, uit de koekenpan en smullen maar. 😃

Bedankt voor het kijken.
 
Laatst bewerkt:
Lekker hoor. Mexicaans eten is zo lekker. Ziet er heel goed uit. Nog wat kaas toegevoegd op de wrap?
 
Dat ziet er goed uit. Ik ga een paar van die bakken scoren bij de Ikea. En ook eens wat proberen op die manier.
 
@Bram
Jah Mexicaans is top.... zeker beetje kaas er over... dat maakt het af. Helemaal vergeten te melden.

@Sjerome
Die bakken zijn echt heel handig ook als lekbak en om grote stukken vlees in de rub te zetten of voor de burnt ends natuurlijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan