- Berichten
- 69
Aankomend weekend staat er een barbecue gepland voor een wat grotere groep (20 man). Nu ben ik geen fan van het uitproberen van nieuwe gerechten tijdens zo'n drukke barbecue, dus vandaag maar een klein testje gedraaid.
Gaat om een recept uit één van de Smokey Goodness boeken. Chicken wings met ginger beer glaze.
Kip in de rub gezet
Barbecue opgestookt naar 160 graden en de wings een half uurtje laten garen. Wanneer ze bijna op de eind temperatuur van 75 graden zaten ingesmeerd met de ginger beer glaze en nog 5 a 10 minuten laten liggen.
Toen was het tijd om te proeven. Test is zeker geslaagd. Heerlijke mix van zoet met pittig. Deze gaan zeker op de barbecue zaterdag en waarschijnlijk nog veel vaker in de toekomst.
Gaat om een recept uit één van de Smokey Goodness boeken. Chicken wings met ginger beer glaze.
Kip in de rub gezet
Barbecue opgestookt naar 160 graden en de wings een half uurtje laten garen. Wanneer ze bijna op de eind temperatuur van 75 graden zaten ingesmeerd met de ginger beer glaze en nog 5 a 10 minuten laten liggen.
Toen was het tijd om te proeven. Test is zeker geslaagd. Heerlijke mix van zoet met pittig. Deze gaan zeker op de barbecue zaterdag en waarschijnlijk nog veel vaker in de toekomst.