- Berichten
- 286
deze staat nog op mijn todo lijstje:
Dikke varkenskrabben , beentjes verwijderd, lapjes van 4 cm dik
recept marinade:
1 el honing
1 el kikoman
1 el ketjap medja zoet
1 el droge sherry
1 el bruine suiker
1tl rode bieten poeder ( mooie rode kleur )
2 tl knoflook poeder
2 tl gemberpoeder
1 tl cayene peper
1 tl komijn
24 uur marineren , wordt vervolgd
vervolg zaterdag middag:
groenten voor een sausje
indirekt vuur met houtskool wordt warmer temperatuur op 240 graden
na 40 minuten met deksel erop klaar.....
eindresultaat
deze gaat hier zeer zeker vaker op het menu
dank jullie voor het recept
grtzzz...
Pieter
Dikke varkenskrabben , beentjes verwijderd, lapjes van 4 cm dik
recept marinade:
1 el honing
1 el kikoman
1 el ketjap medja zoet
1 el droge sherry
1 el bruine suiker
1tl rode bieten poeder ( mooie rode kleur )
2 tl knoflook poeder
2 tl gemberpoeder
1 tl cayene peper
1 tl komijn
24 uur marineren , wordt vervolgd
vervolg zaterdag middag:
groenten voor een sausje
indirekt vuur met houtskool wordt warmer temperatuur op 240 graden
na 40 minuten met deksel erop klaar.....
eindresultaat
deze gaat hier zeer zeker vaker op het menu
dank jullie voor het recept
grtzzz...
Pieter