BasBQ
Beef en Steak

Carpaccio bavette rollade

 
 

Robin1988

Sprokkelaar
Berichten
48
Vandaag bavette rollade op het menu met olijven, zongedroogde tomaat, parmezaan, pijnboompitten, rauwe ham, basilicum en truffelmayonaise. Kerntemperatuur van 51 graden op 160 graden indirect. 1 blokje kersenhout en 2 blokjes eiken whiskey vaten. Die komt vaker op het menu 😋

BC5450C9-C270-48EC-9B87-DDC1F06E8D15.jpeg


00003863-4986-4F58-BB07-2F0CA8D8A03B.jpeg


BCA835FC-9B0B-44E1-BD65-52B01CA21FE6.jpeg


2DA3F441-1886-43B2-9459-BA296A12E431.jpeg


82C7FD4E-7763-4BFE-B892-BF10267E11B9.jpeg


5F4801F6-7A78-45D8-BF15-673FA0F7561C.jpeg
 
Zo, die ziet er lekker uit. Mooi gevuld. Mooie cuisson. 👍👍😋
 
Dit Is een hele mooie zeg
Had graag even getest 😋
 
Dit is een van onze favorieten, wat ziet hij er heerlijk uit! Hoe is de ham er tussen?, dat heb ik nooit eerder geprobeerd?
 
Dit is een van onze favorieten, wat ziet hij er heerlijk uit! Hoe is de ham er tussen?, dat heb ik nooit eerder geprobeerd?
De ham ertussen is zeker een aanrader. Wel rekening houden met je zout natuurlijk. De ham wordt heel zacht en smelt er een soort in weg, zeker een keer doen!
 
Dit roept om maken! Gaat op mijn lijstje!

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk
 
Ziet er verrukkelijk uit!! (y) :cool:
 
Dat ziet er een mooi gemarmerde bavette uit. Dat is een mooi stukje vlees om mee te beginnen. Rollade heb je ook netjes gemaakt. Dat moet smullen geweest zijn TOP
 
Terug
Bovenaan Onderaan