BasBQ
Beef en Steak

Canadian salmon cedarwrap

 
 
 
 
 

Ridevi71

Forum Meubilair
Berichten
10.091
Hallo bbq collega's.

Van onze vakantie in Canada hadden we nog cedarwraps over. Vandaag was een perfecte dag om deze eens te gebruiken.
Gelukkig hadden we ook nog maple syrup, ook nog uit Canada.
Dus hoeveel Canada wil je hebben?  B-)

Het recept


De cedarwraps in een laagje water


2 flinke moten zalm, vlak voor het wrappen


Helaas scheurde de wraps een beetje,waardoor ze opgebonden moesten worden. Hier liggen ze op de q


Ondertussen verse tagliatelle gemaakt. We hadden nog chimmichurri over, deze uit laten lekken, en de kruiden hiervan door de tagliatelle gemengd. Wauw! Dat smaakte erg goed. Verder het bordje opgemaakt met reepjes paprika en radijs.


Al met al Is dit een heerlijk bordje eten. Zeker met warm weer zoals vandaag.
Dit is een blijvertje geworden.

Bedankt voor het kijken.

Rick
 
Pffffff lekkah!
 
Lust ik wel!
 
roan_b zei:
Proef je de.houtsmaak goed?
Is het ongeveer hetzelfde als een rookplankje?

heel subtiel. ik denk dat een rookplankje meer houtsmaak afgeeft.
maar misschien waren de "wraps" uitgedroogd want ik had ze al een tijdje liggen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan