- Berichten
- 146
Hier komt ook steeds vaker een dessert van de bbq. Na wat surfen op het internet heb ik vanuit wat verschillende recepten een eigen versie samengesteld.
Benodigdheden:
1 Camembert (ik had er een op basis van buffelmelk)
1 handje blauwe bessen
1 handje aardbeien
1 handje rode bessen
1 handje frambozen
4 el bramenjam (in mijn geval zelfgemaakte, die is niet zo zoet)
scheutje witte wijn
takje tijm
stokbrood
rookplankje
Bbq ingesteld op 170 graden, direct.
Kaas op het rookplankje gedaan en de jam met de witte wijn gemengd en er over heen gesmeerd. Fruit er bij gelegd en een minuut of 20 op de bbq warm laten worden. Geserveerd met een stokbroodje.
De foto's winnen in kwaliteit misschien geen wedstrijd maar wat een toprecept is dit. Zeker de moeite waard om een keer te maken.
Bedankt voor het lezen en tot de volgende!