- Berichten
- 212
Vandaag een prachtige stuk c?te de Boeuf bij mijn slager gehaald. Ruim 1,2 kg:
Gekruid met alleen peper en zout. Daarna indirect op de Q tot de kerm zo'n 45 graden was.
Daarna nog even flink aangezet boven de kooltjes tot een kerntemp van 53 graden:
Het was echt een heerlijk stuk vlees! Perfect garing en heerlijk sappig en mals. We hebben er met 2en flink van gesmuld.
Sent from my iPad using Tapatalk
![96b3bc6521ffda66222e1666c9666522.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/96b3bc6521ffda66222e1666c9666522.jpg)
Gekruid met alleen peper en zout. Daarna indirect op de Q tot de kerm zo'n 45 graden was.
![108ea3bb5277b9a350177d4b9847b225.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/108ea3bb5277b9a350177d4b9847b225.jpg)
Daarna nog even flink aangezet boven de kooltjes tot een kerntemp van 53 graden:
![ebc3177322ee81370c5a687e7d7fabd4.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/ebc3177322ee81370c5a687e7d7fabd4.jpg)
![7889f2af103fd059cabf8b9580820e9f.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/7889f2af103fd059cabf8b9580820e9f.jpg)
Het was echt een heerlijk stuk vlees! Perfect garing en heerlijk sappig en mals. We hebben er met 2en flink van gesmuld.
Sent from my iPad using Tapatalk