- Berichten
- 1.828
Goededag
Laatst bij makro mooie stukken procoreur in de aanbieding.
Gisteren bierlapjes gemaakt (schoonzoon at mee en mocht kiezen).
Vandaag van de rest burnt ends gemaakt.
Gisteren op maat gesneden en in de rub gezet.
Op ongeveer 100 graden in de rook gezet (blokjes kers).
Na 3 uurtjes ingepakt met boter,bruine suiker,algave siroop en appelsap.
Op laatst laksaus gemaakt van wat er nog in bakjes zat en rub daar aan toegevoegd.
Was echt top
Laatst bij makro mooie stukken procoreur in de aanbieding.
Gisteren bierlapjes gemaakt (schoonzoon at mee en mocht kiezen).
Vandaag van de rest burnt ends gemaakt.
Gisteren op maat gesneden en in de rub gezet.
Op ongeveer 100 graden in de rook gezet (blokjes kers).
Na 3 uurtjes ingepakt met boter,bruine suiker,algave siroop en appelsap.
Op laatst laksaus gemaakt van wat er nog in bakjes zat en rub daar aan toegevoegd.
Was echt top