- Berichten
- 142
Vandaag hadden we burgers op de planning. Maar door wat veranderingen moesten er ook broodjes shoarma gemaakt worden.
Door de omstandigheden ook wat minder foto’s gemaakt. Maar je kan niet alles hebben.
Eerst de Q maar eens goed schoon en toen de fik er in.
Een sausje maken voor onder de burger dan. Wat mayonaise. Beetje knoflook. Gesnipperde uitje. En wat worshestersaus.
Omdat mijn schoonmoeder ivm Corona de deur niet uit mag en mijn schoonvader vandaag is opgenomen in het ziekenhuis ivm Corona. Eerst voor haar gelokt en dit snel gaan brengen zodat ze zelf niet hoefde te koken.
Zo als je kan zien heb ik een opstelling gemaakt met gietijzer onder en een half rooster rvs er op. Zo kan ik dingen heet grillen en andere dingen op het hogere rekje laten na garen. Of warm houden.
Toen aan de slag voor ons zelf.
Burgerschap bacon er op. En tussen door de broodjes rosteren.
In de skillet 4 eitjes gebakken en toen was het tijd om de burgers te bouwen.
Dit hebben we als volgt gedaan.
Bodem van het broodje / knoflook uimayonaise / ijsbergsla / tomaat /eitje / hamburger / plak gerookte kaas over de burger gesmolten / bacon / en de bovenkant van het broodje met een beetje bloushog bbq saus er op.
Daarna nog een pitabroodje met wat kip shoarma. Niks bijzonders maar wel lekker.
Bedankt voor het lezen weer.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Door de omstandigheden ook wat minder foto’s gemaakt. Maar je kan niet alles hebben.

Eerst de Q maar eens goed schoon en toen de fik er in.
Een sausje maken voor onder de burger dan. Wat mayonaise. Beetje knoflook. Gesnipperde uitje. En wat worshestersaus.

Omdat mijn schoonmoeder ivm Corona de deur niet uit mag en mijn schoonvader vandaag is opgenomen in het ziekenhuis ivm Corona. Eerst voor haar gelokt en dit snel gaan brengen zodat ze zelf niet hoefde te koken.

Zo als je kan zien heb ik een opstelling gemaakt met gietijzer onder en een half rooster rvs er op. Zo kan ik dingen heet grillen en andere dingen op het hogere rekje laten na garen. Of warm houden.
Toen aan de slag voor ons zelf.
Burgerschap bacon er op. En tussen door de broodjes rosteren.

In de skillet 4 eitjes gebakken en toen was het tijd om de burgers te bouwen.
Dit hebben we als volgt gedaan.
Bodem van het broodje / knoflook uimayonaise / ijsbergsla / tomaat /eitje / hamburger / plak gerookte kaas over de burger gesmolten / bacon / en de bovenkant van het broodje met een beetje bloushog bbq saus er op.

Daarna nog een pitabroodje met wat kip shoarma. Niks bijzonders maar wel lekker.

Bedankt voor het lezen weer.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Laatst bewerkt: