zo de buitenkeuken staat op zijn plek en er is al veel gebruik van gemaakt
nu alleen de themperatuur onder controle krijgen (heb nog geen temperatuurmeter in de kap zitten
ma gister ochtend verveelde ik me en toch maar even na de slager gereden om mooi stukje riblap te kopen om pulled beef te maken
om 3 uur de q aangestoken en langzaam in 1.5 uur na de 60 graden toe gebracht. in bakje met marinade nog uurtje tot de temp 75 was. en smullen maar
van het eindresultaat helaas geen fotos
nu alleen de themperatuur onder controle krijgen (heb nog geen temperatuurmeter in de kap zitten
ma gister ochtend verveelde ik me en toch maar even na de slager gereden om mooi stukje riblap te kopen om pulled beef te maken
om 3 uur de q aangestoken en langzaam in 1.5 uur na de 60 graden toe gebracht. in bakje met marinade nog uurtje tot de temp 75 was. en smullen maar
van het eindresultaat helaas geen fotos