BasBQ
Beef en Steak

Buikribben

 
 

erik_schreurs8

Pitmaster
Berichten
825
Ik heb twee buikribben bij Aalvink weg
Kan ik deze ook gewoon in z'n geheel bereiden met 321 of is het echt aan te raden om ze st Louis  style te snijden ?

Alvast bedankt
 
Kan in zijn geheel, maar ik heb ze StLouis style gesneden.
De afsnijdsels (rib-tips) heb ik apart gerubt en bereid.
Kook op gevoel/temperatuur ipv op tijd, de buikribben die ik had hadden geen 6 uur nodig. Zeker niet op 120graden
 
Bedankt voor je antwoord hadden die van jou minder tijd nodig ?

Moet zoizo even kijken want de 1 is mooi dik en de ander is wat aan de dunne kant

Morgen verslag
 
Er zat minder vlees op dan op de ribben die ik voor wedstrijden gebruik, tijden kwamen redelijk in de buurt van die voor baby-backs.
 
8ee58e3b3815e9747c00982e4c5aa227.jpg

En we zijn los 1 rib soort van st Louis style proberen te snijden en bestrooid met peper knoflook en uienpoeder en de andere heel gelaten en bestrooid met basic bbq rub

 
Succes!
 
Lijkt me heerlijk
 
653b98ef74c78a7e3f102e20d9b2c98c.jpg


Zo die is ook op ! smaak was goed malsheid redelijk maar ik heb toch liever de structuur van de baby back ribs

Maar wel weer een ervaring rijker
 
Terug
Bovenaan Onderaan