Beef en Steak

Buikribben

 
 
 

blackshadow

Vuurmaker
Berichten
87
Beste collega BBQ'ers

Ik heb een mooie plak buikribben besteld, maar ik denk dat er nog een deel buikspek aan hangt zonder het zwoerd.
Moet ik dit stuk er af halen of kan het er gewoon aan blijven?

tG5cQtI.png

GBtJEGf.jpg


Thx!

 
Zeker, los snijden (niet TE dun trimmen, maar zeker niet het halve varken behouden) voor mooie smokey ribs en dan het buikspek pekelen tot bacon... dat zou ik lekker doen!
 
Het resultaat:

79lK4Do.png

CJviV87.png
 
iK heb hem zonet gesaust en nadien lekker warm ingepakt :)

HlZF42x.jpg


FHwh5ys.jpg
 
ook lekker.
maar wat doe je met de weggesneden rest.
sate/nasi vlees ??
 
AV zei:
ook lekker.
maar wat doe je met de weggesneden rest.
sate/nasi vlees ??

Het was een vrij dunne laag buikspek, deze krijgt dezelfde rub, rookt het laatste uur mee en wordt dan krokant afgegrild.
 
Ze hebben gesmaakt, mijn beste ribs tot nu toe!

IMG_8247_1200px.jpg


IMG_8249_1200px.jpg
 
Ziet er prima uit!
 
Lust ik wel!
 
Dat ziet er heerlijk uit!
 
Heerlijk, mooie opmaak ook
 
Terug
Bovenaan Onderaan