- Berichten
- 10.093
Beste bbq collega's,
Afgelopen weekend hadden we niet zoveel tijd om uitgebreid iets te maken.
Maar ondanks het "tijdgebrek" moest en zou de bbq aan gaan uiteraard.
Je hebt een hobby of je hebt hem niet, zeg maar.
Er lagen nog een paar lekkere ribeye steaks van buffel in de vriezer.
Voor erbij hadden we een pastasalade gemaakt, al eerder op de dag, zodat we daar geen omkijken meer naar hadden.
Voor het avondeten was het dus alleen nog maar een paar heerlijke steaks ff grillen
De pastasalade was van fussili. Rode ui, selderij stengel en knoflook even aanbakken en erbij, een flinke scheut gembersiroop, een handvol krenten, naar smaak zongedroogde tomaten, een paar flinke augurken kleingesneden. En wellicht nog iets, maar het smaakte heerlijk.
De steaks alleen pezo.
De foto's
Kijk eens wat een mooie stukjes vlees
Eerst even langzaam bij een dekseltemp van 180gr richting ca 48gr kern met een blokje eikenhout voor de rooksmaak
En daarna nog even direct boven de kooltjes met de schuiven vol open.
Wat zien ze er nu al goed uit zeg
en klaar. Er is er al een op een bordje beland
Op het bordje. Soms wel een flink stuk vet, maar oh oh, wat een heerlijke smaak.
Simpel maar wat een heerlijke smaken zo bij elkaar. Topcombi.
Blij dat we toch maar voor een snelle bbq gekozen hadden ipv op de terugweg bij de Mac te stoppen.......
Wat een heerlijke hobby hebben we toch
Bedankt voor het kijken
Rick
Afgelopen weekend hadden we niet zoveel tijd om uitgebreid iets te maken.
Maar ondanks het "tijdgebrek" moest en zou de bbq aan gaan uiteraard.
Je hebt een hobby of je hebt hem niet, zeg maar.
Er lagen nog een paar lekkere ribeye steaks van buffel in de vriezer.
Voor erbij hadden we een pastasalade gemaakt, al eerder op de dag, zodat we daar geen omkijken meer naar hadden.
Voor het avondeten was het dus alleen nog maar een paar heerlijke steaks ff grillen
De pastasalade was van fussili. Rode ui, selderij stengel en knoflook even aanbakken en erbij, een flinke scheut gembersiroop, een handvol krenten, naar smaak zongedroogde tomaten, een paar flinke augurken kleingesneden. En wellicht nog iets, maar het smaakte heerlijk.
De steaks alleen pezo.
De foto's
Kijk eens wat een mooie stukjes vlees
Eerst even langzaam bij een dekseltemp van 180gr richting ca 48gr kern met een blokje eikenhout voor de rooksmaak
En daarna nog even direct boven de kooltjes met de schuiven vol open.
Wat zien ze er nu al goed uit zeg

en klaar. Er is er al een op een bordje beland

Op het bordje. Soms wel een flink stuk vet, maar oh oh, wat een heerlijke smaak.
Simpel maar wat een heerlijke smaken zo bij elkaar. Topcombi.
Blij dat we toch maar voor een snelle bbq gekozen hadden ipv op de terugweg bij de Mac te stoppen.......
Wat een heerlijke hobby hebben we toch
Bedankt voor het kijken
Rick