BasBQ
Beef en Steak

Bruschetta

danibierhoff

Sprokkelaar
 
Berichten
28
Vandaag een eenvoudige BBQ met hamburger, worst, garnalen. Je kent het wel. Dat zal ik je besparen. Maar wel een bijgerecht wat ik nog niet eerder had gemaakt: bruschetta.

Het BBQ gedeelte zit hem vooral in het poffen van de paprika’s. Een puntpaprika en een groene paprika ‘caveman style, rechtsreeks op de kolen. Het zwart geblakerde eraf schrapen en de paprikas in blokjes snijden. Daarna voeg je een tomaat (in blokjes), 2 tenen knoflook (fijn gesneden), een scheut olijfolie, peper en zout toe. Ook nog wat verse kruiden uit eigen tuin (in dit geval bieslook, peterselie en oregano).

Tot slot een afbak ciabatta in goede plakken snijden en met een beetje olijfolie kort roosteren. Mix erop scheppen en je hebt een heerlijk bijgerecht.

D3A43EEC-84B8-4528-9648-F34859EF4E1F.jpeg


A2B10FB1-CA40-40E2-836D-AEA3F000D333.jpeg


696A805C-3DD6-496D-B05C-5DBB56BFC332.jpeg


F3EB0FE6-3EA9-435F-A0EF-9799958D775E.jpeg
 

J'elle

Kooltjesharker
 
Berichten
170
Lekker bijgerecht zo, dat caveman stijl had ik laatst toevallig iets over gelezen maar mooi om het resultaat zo eens te zien haha! Ook dit is weer iets voor op de hele lange BBQ to-do lijst bedankt voor het delen
 

Bramster

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.551
Het ziet er lekker uit. De groene en rode kleur geeft het toch wat extra’s voor de presentatie. Zelf hou ik alleen absoluut niet van paprika dus Ik hou het bij de tomatenvariant. ;)
 

Zzzjon

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.997
Heerlijk, de paprika poffen geeft hem nog meer smaak.
 

Pascal

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.272
Zoet er uit als een heerlijk bijgerecht
 
Bovenaan Onderaan