- Berichten
- 69
Vandaag een eenvoudige BBQ met hamburger, worst, garnalen. Je kent het wel. Dat zal ik je besparen. Maar wel een bijgerecht wat ik nog niet eerder had gemaakt: bruschetta.
Het BBQ gedeelte zit hem vooral in het poffen van de paprika’s. Een puntpaprika en een groene paprika ‘caveman style, rechtsreeks op de kolen. Het zwart geblakerde eraf schrapen en de paprikas in blokjes snijden. Daarna voeg je een tomaat (in blokjes), 2 tenen knoflook (fijn gesneden), een scheut olijfolie, peper en zout toe. Ook nog wat verse kruiden uit eigen tuin (in dit geval bieslook, peterselie en oregano).
Tot slot een afbak ciabatta in goede plakken snijden en met een beetje olijfolie kort roosteren. Mix erop scheppen en je hebt een heerlijk bijgerecht.
Het BBQ gedeelte zit hem vooral in het poffen van de paprika’s. Een puntpaprika en een groene paprika ‘caveman style, rechtsreeks op de kolen. Het zwart geblakerde eraf schrapen en de paprikas in blokjes snijden. Daarna voeg je een tomaat (in blokjes), 2 tenen knoflook (fijn gesneden), een scheut olijfolie, peper en zout toe. Ook nog wat verse kruiden uit eigen tuin (in dit geval bieslook, peterselie en oregano).
Tot slot een afbak ciabatta in goede plakken snijden en met een beetje olijfolie kort roosteren. Mix erop scheppen en je hebt een heerlijk bijgerecht.