Ook ik heb op het andere forum mee gedaan aan de maandelijkse wedstrijd.
Van de week een procureur gehad van 2,5 kg. Net geen kilo eraf gesneden voor het recept. De overige procureur maken we mooi pp van.
Gisteren de procureur klaar gemaakt volgens receptuur en even een nachtje weg gezet.
Vanmorgen de Primo opgestookt en de andere helft er vast op gelegd om pp van te maken.
Daarna een dappere poging gedaan om mijn brood beslag te maken. Vorige week de eerste keer hiermee ge?xperimenteerd, met de hand. Dacht, dit gaan we vandaag anders doen. Hop in de broodbak machine...
Helaas, mislukt... Heb er teveel water bij gedaan.. weg gedonderd en maar ouderwets met de hand! Even laten rijzen en broodjes van gemaakt.
Om 14:30 het vlees voor het broodje warm vlees naast de procureur gelegd.
Van de week een procureur gehad van 2,5 kg. Net geen kilo eraf gesneden voor het recept. De overige procureur maken we mooi pp van.


Gisteren de procureur klaar gemaakt volgens receptuur en even een nachtje weg gezet.




Vanmorgen de Primo opgestookt en de andere helft er vast op gelegd om pp van te maken.
Daarna een dappere poging gedaan om mijn brood beslag te maken. Vorige week de eerste keer hiermee ge?xperimenteerd, met de hand. Dacht, dit gaan we vandaag anders doen. Hop in de broodbak machine...
Helaas, mislukt... Heb er teveel water bij gedaan.. weg gedonderd en maar ouderwets met de hand! Even laten rijzen en broodjes van gemaakt.


Om 14:30 het vlees voor het broodje warm vlees naast de procureur gelegd.
