- Berichten
- 4.946
Beste BBQgenoten.
Vandaag maakte ik een fijne lunch. M’n vader kwam gezellig eten vanmiddag. Het zonnetje scheen weer stralend. Het was nog niet bokke heet. Dus konden we het er nog even goed van nemen. Op het menu stond mijn meest favoriete broodje. Iets waar ik gewoon naar uit kan kijken. Zo simpel, maar o zo vreselijk lekker. Broodje met jalapeno cheddar worst van wild zwijn. Voor het mooie nu wat groentjes en aankleding er bij. Maar voornamelijk piccalilly en een heel klein beetje sriracha mayonaise.
Op naar de plaatjes.
Boodschapjes gedaan. Worst uit de vriezer. Alles staat klaar voor een succesverhaal.
BBQ aangestoken en deze naar 170gr. Beetje kers er bij voor de rook. Eerst de uitjes bakken en daarna de worst er bij. Alles indirect. Gaat het lekker gecontroleerd. Voor de presentatie een pin door de worst gedaan. In de hoop dat deze mooi recht zou blijven.
Na een half uurtje was alles klaar en konden de uitjes er af. Nog even een paar tomaatjes op de gril voor wat leuke plaatjes en de broodjes konden opgemaakt worden.
Helaas was m’n plan niet helemaal gelukt. Een worstje was open geknapt.
Dat mocht de pret niet drukken. En je proeft er toch niks van
Nu het plankje netjes opmaken. Leuk plaatje schieten en aan tafel.
OMG Dat was echt genieten. Het is dan ook niet voor niets m’n favoriet. Helemaal TOP
Bedankt voor het lezen en kijken
Bram.
Vandaag maakte ik een fijne lunch. M’n vader kwam gezellig eten vanmiddag. Het zonnetje scheen weer stralend. Het was nog niet bokke heet. Dus konden we het er nog even goed van nemen. Op het menu stond mijn meest favoriete broodje. Iets waar ik gewoon naar uit kan kijken. Zo simpel, maar o zo vreselijk lekker. Broodje met jalapeno cheddar worst van wild zwijn. Voor het mooie nu wat groentjes en aankleding er bij. Maar voornamelijk piccalilly en een heel klein beetje sriracha mayonaise.
Op naar de plaatjes.
Boodschapjes gedaan. Worst uit de vriezer. Alles staat klaar voor een succesverhaal.
BBQ aangestoken en deze naar 170gr. Beetje kers er bij voor de rook. Eerst de uitjes bakken en daarna de worst er bij. Alles indirect. Gaat het lekker gecontroleerd. Voor de presentatie een pin door de worst gedaan. In de hoop dat deze mooi recht zou blijven.
Na een half uurtje was alles klaar en konden de uitjes er af. Nog even een paar tomaatjes op de gril voor wat leuke plaatjes en de broodjes konden opgemaakt worden.
Helaas was m’n plan niet helemaal gelukt. Een worstje was open geknapt.
Dat mocht de pret niet drukken. En je proeft er toch niks van

Nu het plankje netjes opmaken. Leuk plaatje schieten en aan tafel.
OMG Dat was echt genieten. Het is dan ook niet voor niets m’n favoriet. Helemaal TOP
Bedankt voor het lezen en kijken
Bram.
Laatst bewerkt: