- Berichten
- 349
Naast de Asian Spare Ribs had ik ook Pulled Pork op mijn UDS liggen. Een Boston Butt van ruim 3 kilo van Beef & Steak. Deze had ik doormidden gesneden en de ene helft volgens het wedstrijd recept klaar gemaakt en met de andere helft heb ik zelf wat ge?xperimenteerd. Pulled Pork op oosterse wijze. Waarom oosterse wijze? Ik had ergens Gua Bao broodjes gezien en dacht, die zijn perfect om te vullen met Pulled Pork. Ik heb ze ge?njecteerd met een mengsel van soyasaus, honing, vissaus en knoflookpoeder. Hierna heb ik ze ingesmeerd met een rub van 5-spices, kaneel, rietsuiker, lemonpeper, uienpoeder, gerookte paprikapoeder en serepoeder.
Na een nachtje in de koelkast was het tijd om ze samen op de UDS klaar te maken. Het geheel was na 6 uurtjes op een mooie kerntemperatuur van 88 graden Celsius. Daarna nog een uurtje ingepakt laten liggen en toen aan stukken getrokken.
Vandaag was het zover, Gua Bao broodjes gevuld met oosterse Pulled Pork, geserveerd met een klein beetje chillisaus. Ze waren heerlijk, je proefde duidelijk een andere smaak aan de Pulled Pork dan normaal. Zeker voor herhaling vatbaar.
Na een nachtje in de koelkast was het tijd om ze samen op de UDS klaar te maken. Het geheel was na 6 uurtjes op een mooie kerntemperatuur van 88 graden Celsius. Daarna nog een uurtje ingepakt laten liggen en toen aan stukken getrokken.
Vandaag was het zover, Gua Bao broodjes gevuld met oosterse Pulled Pork, geserveerd met een klein beetje chillisaus. Ze waren heerlijk, je proefde duidelijk een andere smaak aan de Pulled Pork dan normaal. Zeker voor herhaling vatbaar.






