Vandaag voor het eerst mijn Dutch Oven in gebruik genomen en er een brood in gebakken, ik had ook nog een halve leftover BCC over van gisteren en hier samen lekkere broodjes van gemaakt 
Deeg eerst kneden.
Deeg uurtje laten rijzen.
Deeg uitrollen en een paar keer in elkaar vouwen.
Het deeg voor de tweede keer laten rijzen.
Half uurtje op 220 °C. met deksel erop, daarna deksel eraf en nog een half uur bakken.
De leftover BCC opwarmen in de DO, deze is toch nog warm van het brood bakken.
Brood af laten koelen.
BCC uitpluizen en wat BBQ saus erdoor mengen.
Brood in 4 stukken gesneden, besmeerd met wat mayonaise, sla, augurk, piccalilly, leftover BCC en wat gebakken bacon.
Brood mocht ietsje bruiner aan de bovenkant, maar smaakte wel gewoon goed. Het was in ieder geval een geslaagd experiment met een heerlijk eindresultaat

Deeg eerst kneden.
Deeg uurtje laten rijzen.
Deeg uitrollen en een paar keer in elkaar vouwen.
Het deeg voor de tweede keer laten rijzen.
Half uurtje op 220 °C. met deksel erop, daarna deksel eraf en nog een half uur bakken.
De leftover BCC opwarmen in de DO, deze is toch nog warm van het brood bakken.
Brood af laten koelen.
BCC uitpluizen en wat BBQ saus erdoor mengen.
Brood in 4 stukken gesneden, besmeerd met wat mayonaise, sla, augurk, piccalilly, leftover BCC en wat gebakken bacon.
Brood mocht ietsje bruiner aan de bovenkant, maar smaakte wel gewoon goed. Het was in ieder geval een geslaagd experiment met een heerlijk eindresultaat
