BasBQ
Beef en Steak

Brisket

MrRO

Tondelzoeker
Berichten
4
Helaas geen foto’s van alle stappen, maar gisteren voor de 4de keer een brisket gemaakt. Voor het eerst op de Weber in plaats van in de (restwarmte) van de pizza oven.

Om 08:30 erop met 125 graden, om 14:30 ingepakt (met een bier mop), om 18:15 eraf (en toen was ie eigenlijk net iets te gaar al!) en vanaf 18:45 bijna helemaal opgegeten. Vandaag de rest !.

O ja, alleen veel peper en beetje zout en Wisky vaten rookhout gebruikt

ik weet eigenlijk moet het minder heet en langer maar dit ging ook 🙂

153D1611-26E6-4C11-A9F3-B6E2E49C86AE.jpeg


C36AB16A-C633-4E4C-B80C-D902232CDA5E.jpeg


7AEE5BFC-45C2-4EF2-BD9F-F1A4F1BDFB8A.jpeg
 

Cherrywood

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.151
Ziet er mooi uit hoor. Zal gesmaakt hebben

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

Bramster

Pitmaster
 
 
Berichten
776
Ziet er echt super sappig uit! Lekker hoor.
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
16.700
Ziet er mooi uit. Waarom zou het minder heet en langer moeten?
 

Zwientie

Pitmaster
 
 
Berichten
562
Dit lijkt me ook zo lekker. Dit ziet er tiptop uit. Zal me er in de kerstvakantie eens aan wagen.
 
Bovenaan Onderaan