lang getwijfeld en gewacht maar toch ook maar een poging gedaan.
getrimmed en klaar voor de slatter volgens het recept van Noskos
klaar voor de nacht in de koelkast
we zijn onderweg..
kerntemperatuur op 66?c tijd om in te pakken
kerntemperatuur 91?c, opnieuw ingepakt en een uurtje laten rusten daarna aangesneden met hier het resultaat.
zonder vergelijkings materiaal is de smaak moeilijk te beoordelen, maar het smaakte prima, niet taai en niet droog
zeker voor herhaling vatbaar gezien het feit dat mijn zoontje die een moeilijk eter is als het op vlees aankomt mede door zijn handicap die kauwen van taai vlees
heel moeilijk voor hem maakt om vlees bleef vragen B-)
verbeteren? ja de bark was niet best, te veel vocht tijdens het inpakken had er weinig van over gelaten en de volgende keer nog meer rook want ook de rookring moet beter

getrimmed en klaar voor de slatter volgens het recept van Noskos

klaar voor de nacht in de koelkast

we zijn onderweg..

kerntemperatuur op 66?c tijd om in te pakken

kerntemperatuur 91?c, opnieuw ingepakt en een uurtje laten rusten daarna aangesneden met hier het resultaat.
zonder vergelijkings materiaal is de smaak moeilijk te beoordelen, maar het smaakte prima, niet taai en niet droog
zeker voor herhaling vatbaar gezien het feit dat mijn zoontje die een moeilijk eter is als het op vlees aankomt mede door zijn handicap die kauwen van taai vlees
heel moeilijk voor hem maakt om vlees bleef vragen B-)
verbeteren? ja de bark was niet best, te veel vocht tijdens het inpakken had er weinig van over gelaten en de volgende keer nog meer rook want ook de rookring moet beter