Beef en Steak

Brisket @ waterlandsmokers

ellenblokhuis zei:
6 volwassenen, 6 kinderen... 3 tot 6 jaar...wat over is gaat in de vriezer.

Denk je echt dat er iets over blijft met deze keuzes  ;) ;D
 
zet hem op en succes morgen
 
Zo, starter is aan, smoker gevuld volgens minion methode. Nu nog op temperatuur komen.
D093DF22-43A4-4115-AC18-A623AE7E74CB-3142-000002FCEDC4BD42_zps30f7a6ab.jpg

B2167B03-4662-48CC-A08B-DE0FE4E8D2ED-3142-000002FCEBE49895_zps41ce66a0.jpg

 
Brisket ondertussen ge?njecteerd en in de rub gezet. Als rub gekozen voor een eigen brouwsel met cayennepeper, rietsuiker, mosterd, worchestershire sauce, zout, peper, knoflook, etc.
D384450C-F292-4F56-A695-15EDA7FDB648-3142-000002FCD28A9122_zpsfe29dcbc.jpg

43631FD8-29E9-4E24-9948-B0A2209C90DF-3142-000002FCDB808406_zps1cfdde4f.jpg

ACC5DB77-BA94-40BF-85EE-61BDFFF40172-3142-000002FFB71FEE7B_zps006312c4.jpg

 
dat ziet er al prima uit, heb er alle vertrouwen in
 
Pak je deze in of laat je hem helemaal gaan ?
 
Ok, heb de mijne net oldskool gedaan (zonder inpakken dus) heeft me bijna 13 uur gekost  ;D
 
Hij is nu al lekker ;)
 
Er gaat iets mis...

Vannacht om half 4 was ie 61 kern en de dome was 82.

Dus heb ik hem een beetje opgestookt naar 115 graden
En toen hij om 4 uur richting 113 graden ging ben ik weer gaan slapen

Om 10 voor 7 was de kern 80 en de dome 138
Dus ben ik naar buiten gegaan om de smoker terug te zetten en brisket in te pakken

en nu;
E05E26F3-2820-4D12-AB23-3D74BB944E42-3797-000002B32FB052FA_zps5a61a3bd.jpg


We hebben maar ingepakt...





 
gelijk heb je, zou zonde zijn van al het werk en het vlees als het mislukt
 
is het zo erg?
 
Jammer van deel 1, nu hopen dat deel 2 toch nog iets rechttrekt
 
Terug
Bovenaan Onderaan