Het voelt net als Sinterklaas toen ik nog klein was, leuk maar bovenal spannend. Helaas dreigt er nu niemand om je mee te nemen naar Spanje want met de weersverwachting van morgen is dat eerder een kado dan een straf.
Maar morgen is het dan zo ver, m'n allereerste brisket.
Vandaag vol verwachting achter de voordeur gezetten totdat m'n pakketje van Aalvink was bezorgd. Een groot stuk brisket van circa 3kg (en nog een bavette en cowboy steak).
Gisteren nog even wat rond geneusd op het web het grote bbq boel van Steven nog even doorgebladerd en dat van Aaron Franklin en besloten de brisket op de Franklin manier te gaan bereiden. Weinig poespas, peper, zout en inpakken met butcher paper (heel misschien voeg ik nog vleugje paprika toe aan de rub).
Nu maar hopen dat het snel morgen wordt dan kan ik aan de slag!
Maar morgen is het dan zo ver, m'n allereerste brisket.
Vandaag vol verwachting achter de voordeur gezetten totdat m'n pakketje van Aalvink was bezorgd. Een groot stuk brisket van circa 3kg (en nog een bavette en cowboy steak).

Gisteren nog even wat rond geneusd op het web het grote bbq boel van Steven nog even doorgebladerd en dat van Aaron Franklin en besloten de brisket op de Franklin manier te gaan bereiden. Weinig poespas, peper, zout en inpakken met butcher paper (heel misschien voeg ik nog vleugje paprika toe aan de rub).

Nu maar hopen dat het snel morgen wordt dan kan ik aan de slag!