BasBQ
Beef en Steak

Brisket, slager te veel vet afgesneden?

 

dacken

Sprokkelaar
Berichten
29
Hoi,

Heb gisterem mijn 4kg brisket uit de vriezer gehaald om hem vannacht op de roker te leggen zodat we morgen lekker kunnen eten.

Dit is mijn eerste brisket ooit... maar is het normaal dat de slager de flat kant al behoorlijk vet heeft weggesneden? Want alle filmpjes hebben nog een dikke cm vet op deze kant?

Wat doe ik er mee? vanaf de groene lijn er afsnijden?

IMG_8145.jpeg
 
Zou ik zeker niet doen. Alles lekker kruiden en op smullen straks!
 
We zijn benieuwd naar het resultaat! Succes!
 
oeh, succes. als ik dit gister had gezien had ik je geadviseerd om, evt een stuk vet van de point los op de flat te leggen of vanochtend rond een uur of 10 te kijken of die niet te hard gaat en evt alleen aan die kant bedekken met alu.
Ben benieuwd naar het resultaat.
 
Succes! Ben benieuwd.
 
Leuk om te horen dat het gelukt is.
Geen foto's van het resultaat?
zeker wel. :)

 
Terug
Bovenaan Onderaan