Beste collega's,
Onderstaand mijn fotoreportage voor de fotowedstrijd!
Mijn slager van de Sligro vertelde onlangs dat 'ie weer wat "nieuws" had, ze verkochten nu ook brisket. Iets wat voor ons allang niet meer nieuw is, maar bij de Sligro nieuw in het assortiment zat. Uit een heerlijke vrijdagnamiddag impuls toch maar meegenomen..

Uiteindelijk mooi getrimd en de DutchBBQCrew rub getrimd en ge?njecteerd met de AllBrine #1:

Gistermorgen ging hij er rond een uurtje of tien op, volgeladen met een goede bak eikenrook!

Ondertussen even een tripje naar Schiedam, dus Pitmaster "Pa" ingeschakeld die me constant op de hoogte hield van de temperatuur, heerlijk is dat!
Bij thuiskomst kon ik hem bijna gaan inpakken, en zo geschiedde na even wachten:

Na nog even verder sudderen met de boter en restant injectaat, kwam onderstaand resultaat eruit:
Aansnijden maar!
En dan de buigtest:

Wat vonden we er van?
Ge-wel-dig! Een van de betere points die ik tot nu heb gemaakt... Restje ligt in de diepvries voor de burnt ends de volgende keer
.
De AllBrine #1 is wat mij betreft echt een topper! De rub vind ik wat minder.. Maar goed, dat is persoonlijk natuurlijk.
Bedankt voor het kijken!
Onderstaand mijn fotoreportage voor de fotowedstrijd!

Mijn slager van de Sligro vertelde onlangs dat 'ie weer wat "nieuws" had, ze verkochten nu ook brisket. Iets wat voor ons allang niet meer nieuw is, maar bij de Sligro nieuw in het assortiment zat. Uit een heerlijke vrijdagnamiddag impuls toch maar meegenomen..

Uiteindelijk mooi getrimd en de DutchBBQCrew rub getrimd en ge?njecteerd met de AllBrine #1:

Gistermorgen ging hij er rond een uurtje of tien op, volgeladen met een goede bak eikenrook!

Ondertussen even een tripje naar Schiedam, dus Pitmaster "Pa" ingeschakeld die me constant op de hoogte hield van de temperatuur, heerlijk is dat!


Na nog even verder sudderen met de boter en restant injectaat, kwam onderstaand resultaat eruit:

Aansnijden maar!

En dan de buigtest:

Wat vonden we er van?
Ge-wel-dig! Een van de betere points die ik tot nu heb gemaakt... Restje ligt in de diepvries voor de burnt ends de volgende keer

De AllBrine #1 is wat mij betreft echt een topper! De rub vind ik wat minder.. Maar goed, dat is persoonlijk natuurlijk.
Bedankt voor het kijken!
