Hoihoi! Zaterdag wil ik mijn 1e brisket gaan maken. Nu zag ik bij meatlovers een Brisket Australië Black Angus van c.a. 3 kilo.
Nu zijn we met slechts 4 personen, dus was ik benieuwd of je zo'n brisket van te voren goed kan opdelen zodat je em later nog eens maakt. Of kun je beter de hele unit maken en dan een deel invriezen? Ik begreep dat een brisket redelijk snel uitdroogt, dus benieuwd wat hiervoor de beste methode is.
Andere optie is natuurlijk iets anders maken, maar deze staat al lang op het verlanglijstje!
Nu zijn we met slechts 4 personen, dus was ik benieuwd of je zo'n brisket van te voren goed kan opdelen zodat je em later nog eens maakt. Of kun je beter de hele unit maken en dan een deel invriezen? Ik begreep dat een brisket redelijk snel uitdroogt, dus benieuwd wat hiervoor de beste methode is.
Andere optie is natuurlijk iets anders maken, maar deze staat al lang op het verlanglijstje!