- Berichten
- 5.532
Naar aanleiding van de Brisket van mijn wederhelft, toch zelf ook maar aan dit projectje begonnen.
2 Briskets (flat) van elk 2,5 kilo bij de Hanos meegenomen. 1 voor de brisket en 1 voor het Pastrami project van mijn wederhelft.
Vlees ge-injecteerd met rundvleesjus en goed in-gerubt met versgemalen Zwarte peper en Fleur de Sel
Het einddoel is een broodje Brisket met een beetje mayo, bedankt richard0501 voor dit eenvoudige maar overheerlijke idee.
BBQ op 120 graden, Brisket 6 uur indirect, daarna inpakken in de alu folie, doorgaren naar 95 graden Celsius Kerntemp.
Het vlees even laten rusten ondertussen de desem stokbroodjes afgebakken op de BBQ.
Vervolgens het vlees aansnijden en de plakjes heel kort laten zwemmen in een warme rundvleesjus
Broodje opensnijden, sla erop en 1 kant insmeren met mayonaise, deze keer Belgische mayonaise.
Paar plakjes Brisket erop.............Puur genieten HEERLIJK !!
Volgende keer misschien wat kappertjes erover strooien, of wat zongedroogde tomaatjes.
2 Briskets (flat) van elk 2,5 kilo bij de Hanos meegenomen. 1 voor de brisket en 1 voor het Pastrami project van mijn wederhelft.
Vlees ge-injecteerd met rundvleesjus en goed in-gerubt met versgemalen Zwarte peper en Fleur de Sel
Het einddoel is een broodje Brisket met een beetje mayo, bedankt richard0501 voor dit eenvoudige maar overheerlijke idee.
BBQ op 120 graden, Brisket 6 uur indirect, daarna inpakken in de alu folie, doorgaren naar 95 graden Celsius Kerntemp.
Het vlees even laten rusten ondertussen de desem stokbroodjes afgebakken op de BBQ.
Vervolgens het vlees aansnijden en de plakjes heel kort laten zwemmen in een warme rundvleesjus
Broodje opensnijden, sla erop en 1 kant insmeren met mayonaise, deze keer Belgische mayonaise.
Paar plakjes Brisket erop.............Puur genieten HEERLIJK !!
Volgende keer misschien wat kappertjes erover strooien, of wat zongedroogde tomaatjes.














