- Berichten
- 109
Goedemorgen,
Ik lees bij veel brisket posts dat de brisket uiteindelijk niet helemaal sappig is. Mijn vraag is: hoe krijg ik dat wel?
De volgende dingen lees ik terug:
- Niet bij 91 c stoppen, maar pas stoppen als de sat? prikker er makkelijk doorheen gaat.
- De kant met het meeste vet aan de bovenkant leggen.
Zijn er nog meer tips? Zou het aan de hoeveelheid injectievloeistof kunnen liggen? Ik heb zelf namelijk bij spareribs dat hoe meer appelsap mix ik in de alu folie giet, hoe langer het duurt voordat het vlees fall-of-the bone is.
Bedankt voor de tips.
Ik lees bij veel brisket posts dat de brisket uiteindelijk niet helemaal sappig is. Mijn vraag is: hoe krijg ik dat wel?
De volgende dingen lees ik terug:
- Niet bij 91 c stoppen, maar pas stoppen als de sat? prikker er makkelijk doorheen gaat.
- De kant met het meeste vet aan de bovenkant leggen.
Zijn er nog meer tips? Zou het aan de hoeveelheid injectievloeistof kunnen liggen? Ik heb zelf namelijk bij spareribs dat hoe meer appelsap mix ik in de alu folie giet, hoe langer het duurt voordat het vlees fall-of-the bone is.
Bedankt voor de tips.