- Berichten
- 1.219
Hallo allemaal! Vandaag is de dag!
Tot gistermiddag stond het niet in de planning, maar mijn collega was toch weer beter waardoor ik vandaag lekker vrij kon zijn!
Afgelopen zondag al een testrun gemaakt zonder vlees op de UDS en deze was goed bevonden.. Dus nu de mand vol gemaakt.. Brisket in orde gemaakt. En gaan..
Maar eerst wat technische info..
De brisket heb ik ge?njecteerd met stubbs beef marinade (gezeefd) en aangemaakt met appelsap en wat olijfolie. Vervolgens de brisket in de basic bbq rub gezet van Noskos en gaan met de banaan!
Had nog twee redelijk grote stukjes over dus die heb ik erbij gelegd op de bbq.. Lekker om te snacken misschien.. We zullen het beleven
Verder weinig bijzonders.. Hij draait nu 110 graden en nu ga ik eerst lekker ontbijten. Want daar waren we nog niet aan toe gekomen
En natuurlijk! The pictures! Because everybody loves pictures!
Ik houd jullie op de hoogte!
Tot gistermiddag stond het niet in de planning, maar mijn collega was toch weer beter waardoor ik vandaag lekker vrij kon zijn!
Afgelopen zondag al een testrun gemaakt zonder vlees op de UDS en deze was goed bevonden.. Dus nu de mand vol gemaakt.. Brisket in orde gemaakt. En gaan..
Maar eerst wat technische info..
De brisket heb ik ge?njecteerd met stubbs beef marinade (gezeefd) en aangemaakt met appelsap en wat olijfolie. Vervolgens de brisket in de basic bbq rub gezet van Noskos en gaan met de banaan!
Had nog twee redelijk grote stukjes over dus die heb ik erbij gelegd op de bbq.. Lekker om te snacken misschien.. We zullen het beleven
Verder weinig bijzonders.. Hij draait nu 110 graden en nu ga ik eerst lekker ontbijten. Want daar waren we nog niet aan toe gekomen
En natuurlijk! The pictures! Because everybody loves pictures!
Ik houd jullie op de hoogte!