Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Precies gegaan zoals ik had gehoopt. Een kwartier voordat de gasten kwamen was hij 91 graden, toen heb ik hem eraf gehaald en ingepakt in folie en een handdoek. Na drie kwartier heb ik hem aangesneden en uitgedeeld. Sappiger dan mijn vorige brisket en met een betere bark. De point was uiteraard nog wat malser en sappiger dan de flat.
Iedereen was daverend enthousiast en we hebben met twaalf man de hele avond zitten eten en drinken. Wat een prachtig stuk vlees om te maken is het toch.
Grappig trouwens, ik zag in mijn foto's dat ik gisteren exact een jaar geleden voor het eerst pulled pork maakte op de ouwe Ikea-kogel die mijn ex-huisgenoot achter had gelaten. Diezelfde dag heb ik een stokoude tweedehands Weber Bar-B-Kettle gekocht voor 25 euro en daar ben ik dus afgelopen jaar mee in de weer geweest. Een mooie bekroning zo na een jaar low 'n slow, het derde stickertje.
Die plaaatjes van beesten onder onze naam verdien je met het maken van Beer Can Chicken, Pulled Pork en Brisket. Uiteraard bewijzen met foto's of het is niet gebeurd.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.