- Berichten
- 61
Heb weer een brisket gemaakt van 3 kilo.
Ben begonnen om de vet laag eraf te snijden.
Daarna heb ik hem in de rub gezet en 2 uurtjes op kamer tempratuur laten in trekken.
Hickory wood chips door de kolen vermengen.
Daarna de bbq aansteken en op tempratuur van 135grade laten komen met de convector Erin.
Het vlees op de bbq gelegt en na 8 uur was hij 85 grade.
Heb hem Los ingepakt in de koelbox gelegt voor een uurtje.
Hij was heerlijk .
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Ben begonnen om de vet laag eraf te snijden.
Daarna heb ik hem in de rub gezet en 2 uurtjes op kamer tempratuur laten in trekken.
Hickory wood chips door de kolen vermengen.
Daarna de bbq aansteken en op tempratuur van 135grade laten komen met de convector Erin.
Het vlees op de bbq gelegt en na 8 uur was hij 85 grade.
Heb hem Los ingepakt in de koelbox gelegt voor een uurtje.
Hij was heerlijk .









Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk