- Berichten
- 35
Nou hier wat foto's maar. Ik moet echt een thermometer om de temp van de dome te meten. Die is namelijk niet goed.
Te hoog, te snel. Fantastische smaak, maar iets te droog. Nou ja, dat viel eigenlijk wel mee. We hadden wel teveel eters
10 man voor 2,5 Die op de bbq nog wat kleiner wordt...... iedereen wilde wel meer!
3,5 kg houd je 2,6 over na wegsnijden vet.
Veel te veel houtskool gedaan, waardoor de temp lastiger te regelen is en dat temp na de sessie alsnog 5 uur lang op 120 blijft.
Goede leerschool.
Te hoog, te snel. Fantastische smaak, maar iets te droog. Nou ja, dat viel eigenlijk wel mee. We hadden wel teveel eters

3,5 kg houd je 2,6 over na wegsnijden vet.
Veel te veel houtskool gedaan, waardoor de temp lastiger te regelen is en dat temp na de sessie alsnog 5 uur lang op 120 blijft.
Goede leerschool.
Laatst bewerkt: