- Berichten
- 7.146
Testje gedaan ivm aankomende wedstrijden. Allereerst om de (nog) nieuwe WDSM te leren kennen. Wat doet de temperatuur na het openen, en wat is de temperatuur op beide roosters.
Om 7.15uur kon er een halve brisket op, dit keer met Butchers injectie en de rub die ik altijd gebruik:

Daarna om 10 uur een buikrib, zonder al teveel wijzigingen in kruiden, op het bovenste rooster. Besloten om deze op tijd (3-2-1) te bereiden:

Ribs en brisket waren nagenoeg tegelijk klaar, ribs aansnijden en brisket in folie en handdoeken.


Jury erbij gehaald voor de beoordeling, en goed bevonden :blush:
Na ruim een uur de brisket aangesneden en ook kritisch beoordeeld, ook hier tevreden over, met een paar kleine verbeterpuntjes

Altijd weer vervelend, die testdagen....
Om 7.15uur kon er een halve brisket op, dit keer met Butchers injectie en de rub die ik altijd gebruik:

Daarna om 10 uur een buikrib, zonder al teveel wijzigingen in kruiden, op het bovenste rooster. Besloten om deze op tijd (3-2-1) te bereiden:

Ribs en brisket waren nagenoeg tegelijk klaar, ribs aansnijden en brisket in folie en handdoeken.


Jury erbij gehaald voor de beoordeling, en goed bevonden :blush:
Na ruim een uur de brisket aangesneden en ook kritisch beoordeeld, ook hier tevreden over, met een paar kleine verbeterpuntjes


Altijd weer vervelend, die testdagen....
