- Berichten
- 53
Hoi mensen!
Vanmorgen begonnen met de (simpele) Pulled Pork van Noskos.
Betreft hier een stuk procureur van 2,365gr.
Vanmorgen een basisrub gemaakt uit ‘het vuur de baas’ en de procureur daarmee ingerubbed.
opvolgend een snake gelegd op 180’ in de kettle47 en aangestoken. Ook Rookhout toegevoegd in een aluminiumpakketje (had geen chunks meer haha).
de temperatuur was gemiddeld 125 tot 130 Graden. Daar had ik even vrede mee.
Gezien ik even de deur uit moest heb ik de gok gewaagd en de bbq onbeheerd gelaten. Dat heeft de temperatuur doen zakken naar 94’. Bij thuiskomst Meteen de schuiven opengegooid voor hogere temperaturen. Hij blijft nu een beetje hangen op 110’graden
Ik merk dat de snake een beetje opraakt en ben bang dat ik hem opnieuw moet leggen. Iemand hier tips voor? Kan dit zomaar?
ik zal straks een update plaatsen
Vanmorgen begonnen met de (simpele) Pulled Pork van Noskos.
Betreft hier een stuk procureur van 2,365gr.
Vanmorgen een basisrub gemaakt uit ‘het vuur de baas’ en de procureur daarmee ingerubbed.
opvolgend een snake gelegd op 180’ in de kettle47 en aangestoken. Ook Rookhout toegevoegd in een aluminiumpakketje (had geen chunks meer haha).
de temperatuur was gemiddeld 125 tot 130 Graden. Daar had ik even vrede mee.
Gezien ik even de deur uit moest heb ik de gok gewaagd en de bbq onbeheerd gelaten. Dat heeft de temperatuur doen zakken naar 94’. Bij thuiskomst Meteen de schuiven opengegooid voor hogere temperaturen. Hij blijft nu een beetje hangen op 110’graden
Ik merk dat de snake een beetje opraakt en ben bang dat ik hem opnieuw moet leggen. Iemand hier tips voor? Kan dit zomaar?
ik zal straks een update plaatsen