BasBQ
Beef en Steak

Brabants worstenbrood op de BGE

 
 

bjozee

Sprokkelaar
Berichten
27
Vandaag een poging gewaagd om op mijn bge worstenbroodjes te maken. Zelf deeg gemaakt, worstjes gerold en na het nodige rijzen op het ei gelegd op 220 graden indirect. We kregen visite en die konden het resultaat ook zeker waarderen, net zoals het eigen gezin. Hieronder wat foto’s.

957DB87B-F00E-44D3-8435-19A30FD24E8C.jpeg
05588C0B-2CE1-4B26-A04C-C0EBBE99958E.jpeg
DE06384D-4261-4E53-B304-2F042784D718.jpeg
 
Zien er goed uit 👍🏻

heb andere modellen voorbij zien komen 😷😁
 
Die worstenbroodjes zien er super uit. Mooie kleur ook. Dat moet naar meer smaken.
Staat hier ook nog op de wenslijst. Top
 
Zien er lekker uit hoor zo op de "traditionele manier" gebakken. (y)
Niet zo spectaculair als die van het spit (@Barbeknoei ) maar deze kan je in iedergeval opeten aan het eind van de run ;)
 
Die zien er lekker uit! 😍
 
Terug
Bovenaan Onderaan