Patric
Sprokkelaar
- Berichten
- 31
Braaibroodjies zijn de Zuid-Afrikaanse versie van een tosti, maar dan gegrild op de barbecue boven houtskool ... of boven open vuur. Ik gebruik altijd mijn visklemmen/roosters, dat werkt perfect.
Je kunt starten met een oerhollandse ham/kaas 'tosti' maar je kunt uiteraard enorm variëren en de originele Braadbroodjies is een absolute aanrader en zeer simpel te maken.
De originele Braaibroodjies is een goudbruin gegrilde toast met tomaat, ui en heerlijke smeuïge kaas. De buitenkant van het brood smeer je in met boter en dan uiteraard versgemalen peper en zout. Traditioneel is dit 'slechts' een bijgerecht bij zowat elke Zuid-Afrikaanse Braai of Barbeque. Het is een echte aanrader. Superlekker en absoluut niet te vergelijken met onze tosti's.
^
Je kunt starten met een oerhollandse ham/kaas 'tosti' maar je kunt uiteraard enorm variëren en de originele Braadbroodjies is een absolute aanrader en zeer simpel te maken.
De originele Braaibroodjies is een goudbruin gegrilde toast met tomaat, ui en heerlijke smeuïge kaas. De buitenkant van het brood smeer je in met boter en dan uiteraard versgemalen peper en zout. Traditioneel is dit 'slechts' een bijgerecht bij zowat elke Zuid-Afrikaanse Braai of Barbeque. Het is een echte aanrader. Superlekker en absoluut niet te vergelijken met onze tosti's.
^
Laatst bewerkt: