- Berichten
- 5.548
sjoerd1864 zei:Hans zei:Netjes, ziet er erg lekker uit.
Wat vind jij dan een echte BBQ smaak :-/
Tja Hans daar vraag je me wat . Iets wat de taart onderscheidend zou maken qua smaak (rokerig?) van een taart uit de oven.
Nou Sjoerd dat idee had ik nu ook bij m'n eerst baksels maar niets van dat alles.
Toen een tijdje terug dit recept op het forum verscheen dacht ik dat wordt niets met al die rokerijen van eerdere baksels dat moet te proeven zijn maar nieuwsgierig geworden doordat er bacon en whiskey in het recept stond toch de stoute schoenen maar een keer aangetrokken met de proef op de som genomen en sindsdien gebruik ik de bbq o.a. ook als oven. (op die wijsheid gewezen door Ewald (mod) die stelt dat je alles wat je in de oven bakt je ook op de bbq kan bereiden waardoor je dus veel meer mogelijkheden hebt in de baksels.
Heerlijk zonder echt een rooksmaak te proeven