- Berichten
- 688
Hallo BBQ fanaten,
Gisteren was het dan zover. PULLED PORK, wat was het lekker...
Afgelopen Donderdag 3 kg boston butt ge?njecteerd en in de rub gezet voor 1 nacht.
Vrijdag rond 09:30 op de BBQ. Temp op 120 gr en bij kern van 88 gr eraf en een uur laten rusten.
Zo lekker mals. De helft is nog over die we zondagavond gaan opeten... :-SS :-SS
Ik heb de wedstrijd PP van Noskos gebruikt. Heerlijk recept.
Ikzelf was erg tevreden over het resultaat en ik hoop dat jullie dat ook zijn als je onderstaande reportage ziet.
Ik hoop natuurlijk hiermee een stickertje te verdienen.
Zie hieronder de foto's:
Bedankt voor het kijken!!
Gisteren was het dan zover. PULLED PORK, wat was het lekker...
Afgelopen Donderdag 3 kg boston butt ge?njecteerd en in de rub gezet voor 1 nacht.
Vrijdag rond 09:30 op de BBQ. Temp op 120 gr en bij kern van 88 gr eraf en een uur laten rusten.
Zo lekker mals. De helft is nog over die we zondagavond gaan opeten... :-SS :-SS
Ik heb de wedstrijd PP van Noskos gebruikt. Heerlijk recept.
Ikzelf was erg tevreden over het resultaat en ik hoop dat jullie dat ook zijn als je onderstaande reportage ziet.
Ik hoop natuurlijk hiermee een stickertje te verdienen.
Zie hieronder de foto's:












Bedankt voor het kijken!!