Beef en Steak

Borrelzalm van het plankje

 
 

Dammetje

Stoker
Berichten
299
Bij de Makro een super verse zalmlende meegenomen. Een lekker stuk eergisteren in de teriyaki marinade gelegd ([mention]noskos [/mention])

Vanmiddag deze zalm op een mooie cederhouten plank gelegd en nog even ingesmeerd met een restantje teriyaki saus die ik nog had en bij ca 150 graden op de onderste stand van de KJC3 gelegd.

U wilt rook u krijgt rook want dat ging fantastisch!

De zalm er na ongeveer 20 minuten afgehaald met een kerntemperatuur van ca 50 graden.

Zalm beetje laten afkoelen en toen gewoon op een broodje met een lekker glas wijn.

Wat hebben we het toch goed hè?

3420c939f360b4d509007b607d5fb263.jpg

60499921bcdb90a63cf51255d53ce468.jpg

e401c3fd16becf791a2f1f898adbfd2e.jpg




d063c79cd04fc047e073005063eba7d8.jpg

5442b5538c769f84c769f46b743616c0.jpg
 
Stukje zalm is nooit weg.
Die wijn ga ik eens proberen. 🤗
 
Terug
Bovenaan Onderaan