- Berichten
- 299
Bij de Makro een super verse zalmlende meegenomen. Een lekker stuk eergisteren in de teriyaki marinade gelegd ([mention]noskos [/mention])
Vanmiddag deze zalm op een mooie cederhouten plank gelegd en nog even ingesmeerd met een restantje teriyaki saus die ik nog had en bij ca 150 graden op de onderste stand van de KJC3 gelegd.
U wilt rook u krijgt rook
want dat ging fantastisch!
De zalm er na ongeveer 20 minuten afgehaald met een kerntemperatuur van ca 50 graden.
Zalm beetje laten afkoelen en toen gewoon op een broodje met een lekker glas wijn.
Wat hebben we het toch goed hè?
Vanmiddag deze zalm op een mooie cederhouten plank gelegd en nog even ingesmeerd met een restantje teriyaki saus die ik nog had en bij ca 150 graden op de onderste stand van de KJC3 gelegd.
U wilt rook u krijgt rook

De zalm er na ongeveer 20 minuten afgehaald met een kerntemperatuur van ca 50 graden.
Zalm beetje laten afkoelen en toen gewoon op een broodje met een lekker glas wijn.
Wat hebben we het toch goed hè?




