- Berichten
- 5.099
Tja, door corona en maar beperkt bezoek ga ik voor ons tweetjes geen grote runs bereiden.
Toevallig had dochterlief zin in hapjes. Dus oa naar de markt.
- Gewokte mosselen van de Q als borrelhapje.
- Gegrilde zalmmoot met een paar pijlinktvisjes.
Zalm wat verprutst. Q heet op 230C, zalm net te lang indirect gelegd waardoor te weinig kleur/grillmarks
Pijlinkvisjes lekker mals. Gekruid met peper en knoflook. Heerlijk. Is boven de kolen snel klaar.
- vandaag voor de brunch wat garnalen, vega miniquiches en puntpaprika met geitenkaas, walnot en honing.
Toevallig had dochterlief zin in hapjes. Dus oa naar de markt.
- Gewokte mosselen van de Q als borrelhapje.
- Gegrilde zalmmoot met een paar pijlinktvisjes.
Zalm wat verprutst. Q heet op 230C, zalm net te lang indirect gelegd waardoor te weinig kleur/grillmarks
Pijlinkvisjes lekker mals. Gekruid met peper en knoflook. Heerlijk. Is boven de kolen snel klaar.
- vandaag voor de brunch wat garnalen, vega miniquiches en puntpaprika met geitenkaas, walnot en honing.