BasBQ
Beef en Steak

Bonfire pro white Quebracho ervaring?

Elhuub

Tondelzoeker
Berichten
18
Ik zag bij de Sligro de Bonfire pro white Quebracho en de Bonfire Black Wattle. Beiden rond de 9 euro ex voor 10 kilo. Heeft iemand daar ervaring mee?
 

Robkrekel

Kooltjesharker
 
Berichten
123
Ik heb de black wattle, en voor low en slow bevalt me dat prima. Voor pizza wordt het me niet heet genoeg en heb ik een zak dammers staan.
 

Wcborstel

Vuurmaker
 
 
Berichten
63
Black wattle is in de aanbieding nu voor 7,69 hoe zijn de stukken hiervan? Moet toch even langs de Sligro.
 

Robkrekel

Kooltjesharker
 
Berichten
123
Van alles wat, maar qua formaat merk ik geen verschil met dammers. En anders kun je je voor die 7.69 ex geen buil vallen toch?
 

Wcborstel

Vuurmaker
 
 
Berichten
63
Heb 2 zakken gekocht morgen eens openmaken. Gelijk ook een zak fireup gekocht deze zijn volgens mij wel groter qua stukken
 
Laatst bewerkt:

Wcborstel

Vuurmaker
 
 
Berichten
63
Heb net even een zak opengemaakt, geen grote stukken de stukken zijn maximaal een centimeter of 5 a 7. Woensdag kijken hoe ze branden šŸ˜œ
 

Wcborstel

Vuurmaker
 
 
Berichten
63
Ze branden goed, geven wel iets meer as. Voor de prijs prima houtskool. Hierna ga ik fire-up proberen.
 

Reem

Stoker
Berichten
399
ik gebruik ze ook en ben er erg tevreden over. Mooie stukken, weinig rook en een aangename geur
 
Bovenaan Onderaan