Beef en Steak

Bonen: BBQ Baked Beans

scamorza ken ik (nog) niet, even wat gegoogled en deze ga ik ook proberen!
Heb je dan de gerookte of de "normale" #durftevragen

En hoe pas je deze toe in dit recept, neem aan dat je deze niet kunt uitbakken 😉.

Scamorza is gerookte mozzarella, dus daar heb je maar 1 variant in dacht ik.

Dit bak je idd niet uit. Gewoon in blokjes er door heen roeren.
 
Scamorza is gerookte mozzarella, dus daar heb je maar 1 variant in dacht ik.

Dit bak je idd niet uit. Gewoon in blokjes er door heen roeren.
Nee scamorza heb je ook in een ongerookte
versie.

images.jpeg-1.jpg
 
Weer wat geleerd, maar de gerookte dus
Je hebt scamorza de ongerookte en scamorza affumicata dat is de gerookte versie.
Niet overdreven gerookt, heel subtiel met beukenhout en heeeel erg lekker.
Heeft een hele zachte smaak. Het is een gerijpte mozzarella
 
Terug
Bovenaan Onderaan