BasBQ
Beef en Steak

Boereworst Iberico vs Black angus.

BastardBart

Tondelzoeker
Berichten
18
Kwam een lekker uitziende en klinkende worst tegen in een webslagerij dus die werd het hoofdgerecht voor vanavond.

1.jpg

Juist erop, temperatuur rooster zit rond de 85 graden, geweekt rookhout erin gedaan Mesquite .

2.jpg

De temperatuur in de dome blijft mooi stabiel - thermometer in de kern gedrukt.

3.jpg

Lekker laag in de rook.

67.jpg

Four Roses Bourbon tijdens het wachten...

6.png

Tip van het forum, kern low en slow naar 65 graden daarna afgrillen dus.....

8.jpg

Even ombouwen

9.jpg

Even aan de kant

10.jpg

Afgrillen - snel dicht want de vlammen komen snel op, veilige indirecte kant gehouden om opzij te schuiven als het te hard gaat

11.jpg

De temperatuur in de dome. (nu ben ik in dit topic wel in overtreding......)

12.jpg

Ik vind dat ze klaar zijn - kt ca 73 graden



13.jpg

Naar de wachtenden aan tafel.

14.jpg

Heerlijk worstje met zijn drieen toch net geen kilo op :p (beetje voor bij de borrel weten te redden).

16.jpg

Bekend toetje volgens mij - deze met grandmarinier 2x en 1 met ahornsiroop...

17.jpg

Mogen ook naar binnen..

18.jpg

Zo ik heb even geen praatjes meer..

Heerlijk worstje, geen extra kruiden nodig - is al gekruid - wel erg sappig beetje meer vet verliezen tijdens het verwarmen mag best.
 
Laatst bewerkt:
Lekker lekker lekker!
De "overtreding" zal je vergeven worden verwacht ik :sneaky:
 
Heerlijk!

Goeie worst is altijd lekker.
 
Hele mooie worgs, rookhout weken heeft totaal geen zin.
 
rookhout weken heeft totaal geen zin.

Heb me ooit laten vertellen (en vind dat ook logisch klinken) dat je dan net 30 sec meer tijd hebt om je deksel te sluiten.
Zo vliegen je snippers niet gelijk in de hens en heb je er maximaal rook van.

Wat betreft chunks ben ik het helemaal met je eens.
 
Heb me ooit laten vertellen (en vind dat ook logisch klinken) dat je dan net 30 sec meer tijd hebt om je deksel te sluiten.
Zo vliegen je snippers niet gelijk in de hens en heb je er maximaal rook van.

Wat betreft chunks ben ik het helemaal met je eens.
Oud Hollandse vleesch-cremeer fabels. Gewoon vergeten, zo ook snippers, en alleen chunks gebruiken.:giggle:
 
Oud Hollandse vleesch-cremeer fabels. Gewoon vergeten, zo ook snippers, en alleen chunks gebruiken.:giggle:

Ik heb daar geen actieve herinnering meer aan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan