- Berichten
- 209
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mee heb gedaan met de fotowedstrijd. Iets met verbouwen en tijd, vooral als je alles zelf wilt doen.
Maar afgelopen zondag een heerlijk dagje waarop ik er even tijd voor nam. Slechts een handje vol foto's maar heerlijk gegeten.
Nadat mijn online bestelling vlees binnen was zaten er een paar mooie boerenkarbonades bij. Op de site van aalvink stond er ook nog eens een heerlijk recept voor. Voor de liefhebber staat ie hier
eerst een pekel gemaakt en een dagje laten staan.
Hierna de kruidenpasta erop gesmeerd en nog een paar uurtjes laten staan. Intussen de hasselbacks klaar gemaakt.
Daarna wat hete briketten op de weber gemikt en de aardappelen erop.
Na een half uurtje de karbonade erbij. Eventjes direct en daarna ongeveer een uurtje indirect naar de 70 graden kern.
Daarna was het snel een foto maken want door al die heerlijke geuren zat de familie al op de loer.
Een lekkere deugniet erbij en genieten maar
Maar afgelopen zondag een heerlijk dagje waarop ik er even tijd voor nam. Slechts een handje vol foto's maar heerlijk gegeten.
Nadat mijn online bestelling vlees binnen was zaten er een paar mooie boerenkarbonades bij. Op de site van aalvink stond er ook nog eens een heerlijk recept voor. Voor de liefhebber staat ie hier
eerst een pekel gemaakt en een dagje laten staan.
Hierna de kruidenpasta erop gesmeerd en nog een paar uurtjes laten staan. Intussen de hasselbacks klaar gemaakt.
Daarna wat hete briketten op de weber gemikt en de aardappelen erop.
Na een half uurtje de karbonade erbij. Eventjes direct en daarna ongeveer een uurtje indirect naar de 70 graden kern.
Daarna was het snel een foto maken want door al die heerlijke geuren zat de familie al op de loer.
Een lekkere deugniet erbij en genieten maar